top of page
received_1044711043130550_edited_edited_edited_edited.png

Camilla Mattjus

Perustaja ja toimitusjohtaja

Camilla Mattjus on COMPALL Oy Ab:n (2020) perustaja, yhtiössä on yhteensä viisi osaomistajaa. Hän varttui Pedersöressä, ja asuu nykyään Vaasassa. Krooninen optimisti, joka astuu iloisena pois mukavuusalueelta kokeillakseen uusia asioita - koska jokainen uusi tilanne on opetus.

Koulutettu sairaanhoitajaksi (2012) ja hänellä on myös Masters in Global Health (2018), opettajan tutkinto (2019) ja terveystieteiden maisterin tutkinto (2020) aineella hyvinvointiteknologia ja nyt terveystieteiden tohtoriopiskelija keskittyen hyvinvointiteknologiaan - tällä taustalla Camillalla on laaja kokemus ja tietämys hoito- ja hyvinvointiteknologian alalta. 

Camillalla on suuri kiinnostus tekniikan avulla hoidon kehittämiseen, erityisesti potilasturvallisuuteen, mutta myös työpaikan turvallisuuden varmistamiseen. 

Camillan rooli COMPALLissa on toimitusjohtajana, jossa hän pitää erilaisten tapahtumien säikeitä tiiviissä yhteistyössä yrityksen osaomistajien kanssa.

Vapaa-ajallaan Camilla nauttii uusien paikkojen löytämisestä, luonnossa olemisesta ja perheen ja ystävien kanssa viettämisestä. 

Johnnylla on automaatioinsinöörin tutkinto ja hän aloitti alan konsulttina ja ohjelmoijana vuonna 2015.

Vuodesta 2021 lähtien hän on työskennellyt nykyisen työnantajansa projektipäällikkönä ja automaatiokehityksen työnjohtajana.

Hän tyydyttää ohjelmoinnista pidättäytymisensä COMPALL:in ohjelmistokehittäjänä ja viihtyy parhaiten, kun hän osaa ratkaista ongelmia ja optimoida. Kaikki Johnnyn päätökset perustuvat tosiasioihin ja lukuihin.

 

Johnny pitää melkein kaikista urheilulajeista ja saunat ovat myös suuri suosikki.

 

IMG_20220528_175123_edited_edited_edited.png

Johnny Backlund

Ohjelmistokehittäjä
david_edited_edited.png

David Björklund

Ohjelmistokehittäjä

David ohjelmoi ja kehittää COMPALL-projekteja. Hän on intohimoinen maailman parantamiseen järkevällä tavalla ja siksi hän päätti aloittaa työskentelyn COMPALLin kanssa. Yrityksessä menestyminen edellyttää tietoa, turvallisuutta ja osaamista. ​

 

David opiskelee IT-insinööriksi, ja hänen tavoitteensa on tuotannon kehittäminen. Myynti on ollut iso osa työelämää ja hän tapaa mielellään uusia kiinnostavia ihmisiä. Hän pitää myös haasteista ja yrittää aina kehittää projektejaan. ​

 

David on positiivinen mies, joka asuu perheensä kanssa Turussa. Hänen kiinnostuksen kohteitaan ja harrastuksiaan ovat tietokoneet, treenit, ulkoilu ja tietokonepelit. Luonnossa oleskeleminen koiran ja perheen kanssa tarjoaa rauhan, jota on vaikea saavuttaa muualta.

Simon Långsjö varttui Pedersöressä, mutta asuu nyt puolisonsa ja kahden lapsensa kanssa Pietarsaaressa.

 

Ohjelmoinnin lisäksi häntä kiinnostaa myös kaikki uusi, mitä tekniikan maailmassa tapahtuu. Simon on positiivinen ja ulospäinsuuntautunut henkilö, joka pitää silloin tällöin vitsillä.

Järjestelmäkehittäjätaustana ja tekniikan insinöörinä (2014) valmistuneen Simonin tehtävänä yrityksessä on tähän asti ollut ohjelmistojen ohjelmointi ja suunnittelu. Näppäimistössä hän nauttii erilaisten ongelmien ratkaisemisesta ja uusien asioiden toteuttamisesta jäsennellysti. 

 

Vapaa-aika kuluu enimmäkseen perheen kanssa. Pysyäkseen kunnossa pöytätyössä hän tekee myös erilaisia liikuntatoimintoja. Pyöräily ja juoksu kesällä ja uusi kiinnostus hiihtoon talvella. 

IMG_20220531_212721_Bokeh_edited_edited.png

Simon Långsjö

Ohjelmistokehittäjä
P4240227_edited.png

Matias Risikko

Suunnittelija

Matias Risikkon tausta on valtiotieteen maisteri 2020 sekä sanomalehti- että radiotoimittaja joten hänellä on laaja kokemus yhteistyöstä ja sekä alueellisten että valtakunnallisten uutisten sekä tarinoiden ja puheiden luomisesta.

Hänen nykyisenä tehtävänsä hän tuottaa uutisia innovaatioista useilta eri aloilta, kuten politiikasta, teknologiasta ja teollisuudesta.

COMPALL-tiimissä Matias on positiivinen kaveri, joka rakastaa uusia haasteita Compallin UX- ja UI-suunnittelijana ja copywriterina.

Vapaa-ajallaan Matias on lukija, pyöräilijä ja retkeilijä, joka nauttii sekä luonnosta että kaupungeista tutustumisesta uusien näkökulmien ja älykkäiden ratkaisujen etsimiseen.

bottom of page